Årets sidste ro dag

Opdatedret 27. oktober 2022

Tekst: Mogens Voigts, webredaktør
Foto: Benny Nielsen

Onsdag den 26. oktober var sæsonens sidste ro dag, og dagen blev begunstiget af perfekt ro vejr, let overskyet, rolige vindforhold, næsten fladt vand og omkring 13-14 grader.
Mere man vel ikke forlange bedre vejr for en sidste dag på vandet i 2022.

17 roere havde lyst til at få den sidste fornøjelse på vandet, og de blev fordelt i 4- toere og en enkelt 4ér.

Medens roerne var på vandet, gjorde madteamet med Preben Andersen, Ole Olesen og Carsten Bang Jensen fiskesuppen klar, efter opskrift af nu hedengangne Jørn Lippert, og efter ”duften” at dømme, kunne vi se frem til et velsmagende måltid.

De 17 roere tog en tur til ”hullet” og på tilbagevejen samledes alle bådene, og der blev uddelt ”knastelak” i stor stil.
Roerne så rigtig ud til at hygge sig i det gode vejr, og det tog lidt tid, inden de satte kursen, lidt slingrende, mod klubhuset.

Efter bad var alle medlemmerne nu samlet i klubstuen, og hele 47 medlemmer havde valgt at sige tak for god mad, og tak for en god sæson, hvor der vist ikke har været en eneste aflysning af en ro dag.

Tak for god mad og på gensyn til roning i 2023.

Se flere foto herunder:

Næsten sidste ro dag

Tekst og foto: Benny Nielsen

Disse friske ældre roere mødte i dag op for at trimme deres velvære, hvor vejret var alletiders. Mange roede en tur til Dragør, og nogle til motorbådshavnen.
Dette er snart sidste udkald inden vintersæsonen står for døren.

Del siden