En helt unik roekskursion til Holte Roklub

Opdateret 2. august 2022

Tekst og foto: Carlo Boldreel

På den smukke og solbeskinnede onsdag den 20. juli, mødtes vi i roklubben kl. 11 for at fordele os i medlemmers biler.
Vi var 26 aktive og 9 passive roere, i alt 35. Destinationen var Holte Roklub ved Farum Sø.
Da vi arriverede, kunne vi ikke andet end blive yderst betaget over klubhusets arkitektur, faciliteter og omliggende natur, lige ud til Farum Sø.

Vi fik en fin og gæstfri modtagelse af klubbens medlemmer, som hjalp os med at udvælge 2 toere og 4 firere samt grej med mere.
Det blev til en smuk og solrig rooplevelse ud mod en lille vig, hvor vi kunne finde en smule skygge og læ for vinden, og indtage væske for ikke at blive dehydreret i varmen.
Vi lagde os mellem gule åkander, søkogleaks og trækroner, hvor der var et liv fuld af fugle, guldsmede, vandnymfer, skøjteløbere og småfisk. Det er en oplevelse, at iagttage økosystemerne og ikke mindst planteriget, dyrs levesteder, forplantning og livscyklus.

Tilbage til Holte Roklub fik vi en lidt strid modvind og lidt sø. Vi måtte virkelig hive hårdt i årerne, og afgive meldinger undervejs om, hvor mange meter eller åretag der kunne være til anløbsbroen.

Vel ankommet, afriggede vi bådene og placerede dem i bådeskuret. Kurt, rochefen, havde lavet en fin aftale med formanden for Holte Roklub, så vi kunne brygge kaffe og the.
Kurt havde desuden sørget for øl, vand mm, og ikke mindst 3 stk. smørrebrød fra Jensens Madhus, lækkert!

Solen skinnende og lufttemperaturen var så høj, at vi måtte ty til skygge og spise frokost i klubhuset alle 35 deltagere. Efter frokosten, drog vi hjemad efter en ualmindelig smuk og fantastisk dag.
Hyggeligt og velorganiseret! En stor tak til Øresunds Ældreroeres personlige gavegivere, som donerede denne udflugt, og vi vil tænke meget på med taknemmelighed!

Se foto herunder:

Carlo deler småkager ud

Carlo deler småkager ud

Tekst og foto: Benny Nielsen

Vi mødtes i klubben 10;30 og kørte i privatbiler afsted, vejret var en af de varmeste mindst 3o grader.
Dejligt smørrebrød samt øl og vand var medbragt.

Formanden havde blomster og flaske med helsende dråber som tak for deres gestus at  lade os låne både samt lokaler til vores skovtur 35 personer.


Holte roklub ligger skønt inde i skoven ned til Furesøen
Rochefen havde delt mandskabet op, så alle aktive kom på vandet.
Dem der havde undskyldninger for ikke at ro, gik en tur i skoven, så de var tilpas sultne da vi et par timer senere sad samlet til spisning og kaffe.

Skøn dag med nye indtryk og oplevelser

Se foto herunder:

Seneste kommentarer

09.11 | 14:14

Tak til fødselarerne og alle deltagere for en sprudlende festlig fejring!

Grisefest på Mallorca kan godt lægge sig. Hyldestsang fra fødselarerne/Benny og gang i 80’ musik og dans all over

Del siden