Sidste rodag

Årets sidste rotag på havet er taget

Opdateret 28. oktober 2017

Og så gik turen til stort silde- og ostebord

Rochefen siger tak for i år

Af Jørn Elsgaard, rochef
Foto: Mogens Voigts, webredaktør

Der var bestilt godt vejr til den sidste rodag, men sådan blev det ikke.
Det småregnede, og der var udsigt til bølgegang, men alligevel var der 17 roere, der gerne ville på vandet.
Det gav en uhensigtsmæssig bådfordeling, så den gamle rochef overbeviste sig selv om, at det var nu eller aldrig, hvis han skulle blande sig i statistikken.

Nu blev det til 4 både, og med rochefen som styrmand i den sidste båd og en superbesætning med Lena Juhl, Linda Gjøe, Kurt N. og Bjarne K. satte man kurs mod Dragør.
Man overhalede et par andre besætninger på vejen, og som eneste båd ankom vi i god behold til Kajakklubben, hvor der var buldrende ild i brændeovnen og kolde øl på bordet.

Vi sagde tak for en god sæson og på gensyn til næste år. Med raske tag gik det hjem mod klubben, og vi genvandt hurtigt varmen efter Jørn Lippert's storslåede silde- og osteanretning, Finn A.'s musikalske underholdning, Benny's harmonika og nye sang, præmieuddeling af små flasker, fællessang samt kaffe og dagmartærte.

Rochefen siger tak til alle medlemmerne for en sæson, der ikke vil blive husket for de store rekorder, men der var dog flere lyspunkter, som trods alt gav os alle nogle gode timer sammen - og han siger specielt tak til superbesætningen, der hjalp ham med at få en dejlig afslutning på sæsonen.

Teenagerne leger med deres telefoner