Kanindåben 16. august 2017

3 glade "kaniner" er klar i deres indhegning

Formand Vilhelm byder kongen og dronningen velkommen

Kongen og dronningen er på plads klar til dåben

Kongen og dronningen er på plads klar til dåben

Opdateret 29. august 2017

Af Jørn Elsgaard, rochef
Foto: Ebbe Møller

Også i år var der nye kaniner, der gerne ville døbes. Efter forårets instruktionsforløb var der 4 kandidater, der var blevet frigivet: Elsebeth Wehage, Linda Gjøe, Lis Højsteen og Joanna Rønn, og da klubben havde modtaget melding om, at Kong NEPTUN og Hendes kongelige højhed Dronning AMFITRITE med deres følge ville komme forbi klubben onsdag den 16. august for at inspicere og evt. døbe disse nye ”langører”, var de blevet indkaldt til en dåbsceremoni den nævnte dato.

Joanna var fraværende p.g.a. sommerferie, men de 3 andre kaniner startede dagen med en sidste ”prøvetur” på vandet under opsyn af formanden og Finn Hansen.

Kaninernes gode ro-evner blev bekræftet, og herefter blev de klargjort til dåbshandlingen under kyndig vejledning af Jytte og anbragt i en dertil indrettet indhegning ved broen.
Vores sommerklædte formand stod klar til at modtage et veloplagt og forholdsvis nygift kongepar, der også i år ankom i deres motoriserede karet, og de var ledsaget af 2 embedsmænd: En medicus (læge Kurt Hiervagen) og en coiffeur (barber Kurt Nielsen).
Efter en grundig undersøgelse og behandling blev kaninerne efter tur fremstillet for kongeparret, der efter diverse høflighedsudvekslinger, gav tilladelse til dåben i køligt havvand.

Nu manglede bare udlevering af dåbsattesten, så derfor trak kongeparret, embedsmændene og et stort antal gæster indenfor i klubhuset, hvor man satte sig omkring de smukt pyntede borde for at nyde en udsøgt middag.

Den startede med kongens livret: Skipperlabskovs med tilbehør, og den blev afsluttet med islagkage og en herlig chokoladeis – donneret af Jørn Lippert.
Han havde ligeledes stillet et større antal flasker med diverse stærke og søde sager til rådighed, så en god kop kaffe med tilbehør blev det også til.
Der blev under middagen sunget, skålet og drukket, og kaninerne fik klippet ørerne hvorefter de fik deres velfortjente dåbsattester.

Der blev også tid til at udlevere præmierne i forbindelse med kaproningen i Lagunen i juni måned, og vinderholdet: Lena Juhl, Bjarne Knudsen, Ole Olesen, Finn Hansen og Peter Nørup fik deres rotrøjer (nyt design) med logo.

Det havde været en god dag. Mange af medlemmerne fik en rotur fra morgenstunden – endnu flere kunne nyde det velsmagende dåbstaffel – og nogle fik en præmie med hjem!!! Men det bedste af det hele: Klubben fik 3 nye roere, der er klar over, hvad det drejer sig om. De har allerede placeret sig flot i kilometerregnskabet!!!

Seneste kommentarer

09.11 | 14:14

Tak til fødselarerne og alle deltagere for en sprudlende festlig fejring!

Grisefest på Mallorca kan godt lægge sig. Hyldestsang fra fødselarerne/Benny og gang i 80’ musik og dans all over

Del siden