Lena´s 4ér ankommer til Motorbådsklubben

Hyggeligt er det da

2 raske gutter. Benny og Pelle smiler endnu

Bjarne og Jørn nyder solen medens de venter på de hjemv

Tur til Motorbådsklubben

Opdateret 2 juni 2016

 

Tekst og foto: Mogens Voigts

Onsdag den 1. juni var dagen, hvor ældreroerne valgte at ro helt forskellige steder hen.

Jeg fik æren af at være styrmand i en 2ér, min 2. prøvelse,  med Pelle Jandrup og Benny Nielsen og vil valgte, at turen skulle gå til Motorbådsklubben.

Efter lidt styrmandsproblemer med i det hele taget at komme ud af havnen, var vi klar til dagens rotur.

Vejret var let overskyet men noget blæsende, men selvom der var modvind og lidt krasse bølger valgte vi at ro udenom Benzinøen og det blev en tur, hvor de 2 herrer i båden fik lov til at arbejde.

Vi roede og roede, det vil sige, Pelle og Benny roede, og jeg nød deres fine roarbejde medens jeg kunne konstatere, at "andre" havde taget turen igennem Lagunen og så først komme ud ved badeanstalten til det åbne hav. Fy.

Nå, vi nåede til indsejlingen til Benzinhavnen og kunne konstatere, at 2 x 4ére var bag os og igen "snød" ved at ro indenom og under jerndragerne i havnen, men vi var lidt stolte af, at vi havde kunnet holde dem bag os.

Da vi roede ind i Benzinhavnen og talte om, at det blev hyggeligt med alle de medlemmer der skulle holde pause i Motorbådsklubben konstaterede vi bare, at begge 4ére roede videre??

Hvor skulle de mon hen. Nærmeste gæt var til Lynetten og det viste sig senere at være der de skulle hen, men vi skulle ihvertfald ikke have været inviteret med. Bruger vi mon en forkert deo??

Der var vild snak i båden. Skulle vi ro efter dem, eller fortsætte til Motorbådsklubben. Da vi var lidt tørstige valgte vi det sidste, og så måtte vi 3 jo bare sidde og underholde hinanden.

Stor var glæden dog, da vi nærmede os motorbådshavnen, at en anden 4ér med Lena som styrmand også havde valgt Motorbådsklubben, men havde taget turen igennem "røret".

Gensynsglæden var stor og der blev krammet, det var jo ca. 1½ time siden vi sidst havde set hinanden, og trukket drikkevarer i automaten i Motorbådsklubben.Der blev hygget på bænken inden turen gik retur til Kastrup. 4éren valgte at gå udenom Benzinøen på hjemturen og vi valgte at tage turen gennem "hullet".

Det var en mærkelig tur til "hullet" Det var så lavvandet, at årene næsten ikke havde noget vand at ro i, og hele 2 gange gik vi da også på grund, heldigvis kun på en sandbanke, og vi kom nemt fri igen.At det var meget lavvandet sås tydeligt da vi var kommet gennem "hullet" idet den "farlige" sten til højre for "hullet" var helt synlig og over halvdelen af stenen var blottet, så den kunne man nemt styre uden om.

Og så skulle vi hjemad, nu i susende medvind, men hvad var der nu sket. Vinden var løjet meget af, og i stedet for "træsejl" måtte stakkels Pelle og Benny igen lægge kræfter i for at komme hjem, men en fin tur på en fin onsdag, men lidt lang, og "baderoerne" havde da også forlængst forladt kaffebordet.


 

 

Tur til Lynette Lystbådehavn

Ja, de hyggede sig i Lysthådehavnen, der hvor vi andre ikke måtte komme med hen.

Tekst: Bjarne Knudsen

Onsdag den 1. juni var vejret lige til en lidt længere tur end tur til hullet.

10 friske roere i 2 både tog turen nordpå fra Roklubben Øresund med destinationen Lynetten lystbådhavn

Båden blev da også udstyret med langtursflag.

Da man nåede Lynetten var ingen i tvivl om, at man havde fortjent både en pause og noget at drikke

Pausen foregik på restaurant Coulor på balkonen over sejlklubben Lynetten

Alle var enige om at den kolde fadøl var så absolut både velsmagende og velfortjent.