Fastelavnstøndeslagning hos ældreroerne

Opdateret 3. februar 2016

Onsdag den 3. februar kl. 10.30 blev der slået katten af tønden hos ældreroerne, og lad det være sagt med det samme. Der blev gået til køllerne.

Først var det damernes tur, vi er vel dannede i klubben, og de gik til tønden med stor iver. Der blev tævet på tønden - i lang tid🙂men endelig lykkedes det for Ninna at slå bunden ud af tønden, og hun blev fortjent "Bunddronning"

Der hang nu 2 brædder tilbage, som skulle slås ned, inden en "Kattedronning" kunne fejres.

Kun 2 brædder??  Hold da op de fik tæsk, men lige lidt hjalp det, og så måtte herrene som sædvanlig træde til med en lille "tang" og så lykkedes det endelig at slå de 2 brædder ned.
Vi skulle jo spise klokken 12.00.
Helt fortjent blev det Anni, der kunne slå brædderne ned, nææ nej, det var jo snoren som brædderne var hængt op i, der knækkede, men Anni blev alligevel kronet som "Kattedronning". Stort tillykke til begge.

Så blev det herrernes tur, og her gik det noget stærkere. Inden længe så tønden noget forslået ud, og med et rask "smask" slog Allan bunden ud af tønden og blev "Bundkonge".

Igen var der 2 brædder tilbage, men de blev hurtigt slået ned, og Pelle kunne krones som "Kattekonge". Stort tillykke til begge.

Denne onsdag var også dagen hvor der var spisning, og madholdet der bestod af Preben, Kurt, Lippert og vist nok een til jeg ikke husker navnet på, lavede den dejligste mad med forret og hovedret.
Stor tak til dem.