En fødselsdagsfest med kors, bånd og stjerner på

 

Tekst og foto: Mogens Voigts

 

Med temaet, lidt kongelig må man da godt have lov til at være mødte 11 forventningsfulde

fødselarer op onsdag formiddag den 29. april til forberedelse af den store dag.

Alle havde fået forskellige opgaver, som alle løste til UG med x og slange. Ingen var i tvivl om, hvad de skulle lave, og i løbet af ingen tid var festlokalet pyntet med borde anbragt, som man ikke har set det før.

Maden ankom efterhånden som det var blevet aftalt, og forventningen til dagen var stor og alle glædede sig til at byde de 49 gæster velkomne.

 

Gæsternes ankomst var blevet fastsat til kl. 13.00 men allerede længe før begyndte de at tage plads uden for klubhuset, frysende og rystende af kulde, så arrangørerne forbarmede sig over gæsterne, og inviterede dem indenfor 50 minutter før det fastsatte tidspunkt.

Det tror jeg de var glade for.

 

Præcis kl. 13.00 blev der budt velkommen, og festen kunne tage sin begyndelse. Det var flot at se, at så mange havde taget handsken op med at lufte medaljer og diademer.
Der blev sunget, holdt taler og flere muntre indslag og alle så ud til at more sig og det blev, kan jeg vist godt tillade mig at sige, en rigtig festlig og fornøjelig dag, som arrangørerne skal have stor ros for.

 

Ingen nævnt, ingen glemt, men alligevel tak til alle for den store arbejdsindsats, som blev lagt på dagen og i tiden inden arrangementet.