Første rodage

Rochef, Kurt Nielsen

Opdateret 11. april 2021

Hej alle ældreroer.

Så er ro sæsonen 2021 i gang.

Standeren er endnu ikke sat, pga. pandemien, men den vil blive sat ved først givne lejlighed og samtidig vil den ny indkøbte 4 åres blive døbt.

Jeg tror/håber at vi i maj vil kunne vende tilbage til en vis form af normalitet, så mon ikke begge dele kan ordnes der.
Ligeledes kan en, form for normalt klubliv forhåbentlig genoptages kaffe, fester, m.m.

Den første ro dag var den 31 marts. Vi var 13 friske roer i 2 x 4åres og 1 x 2åres til røret.

Vejret var fantastisk, høj sol ingen vind, intet besvær med at holde varmen, efter turen nød vi øl og vand udendørs købt fra køleskab i køkken.

Alle var enige om at, det var dejligt at ses igen. Hanne Kierkegaard kom forbi til en lille snak ”dejligt”, Inger-Lise Jønsson var også kommet.

Den anden ro dag var den 7 april. Vi var 10 godt påklædte roer i 2 x 4åres til røret.

Som I kan forstå af ovenstående var vejret knapt så lunt som på den første ro dag. Det blæste lidt koldt 6m/s fra nord/vest, så vi måtte trække godt i årerne for at holde varmen men ingen regn, til gengæld tittede solen lidt frem nu og da.

Vel hjemme i klubben igen og efter bådene var vasket og strøget, kunne vi igen forfriske os med øl/vand fra køleskab i køkkenet.

Igen en dejlig tur, Jørn Lippert og Lis Nielsen var kommet og vi fik alle en dejlig snak.

Vi skal desværre stadig møde op i ro tøj og gå i det samme ro tøj uden bad og ikke benytte indendørs faciliteter øv øv og 3 gange øv.

Før vi roede afsted kom vort nye medlem Elin Bonde forbi til en snak om tøj og udstyr og for at besigtige lokaliteterne, for at se om de så ud som sidst hun roede i Roklubben Øresund.

Jeg tror Elin var tilfreds med det hele og bliver et nyt aktiv for Øresunds Ældreroer.

Mange ro hilsener fra rochefen.