SPP roning i Hellerup Havn

Opdateret 30. juni 2019

Tekst og foto: Erik Christensen

Så har vi igen været til Spproning. Denne gang i det fine Hellerup.

Banen var som altid 10 km, og lagt mellem Hellerup og Skovshoved havn. En flot tur med udsigt til grønne områder og fede huse.

Benny Nielsen var ny mand på holdet og fik lov til at være stroke på hele turen. Vi kan se på vores tider, at vi er super gode til at holde et jævnt tempo. Tiderne for de 3 gange 10 km, vi nu har roet indtil nu, ligger indenfor 2 min.

Igen kunne vi afslutte dage med mad og drikke i Hellerup roklub, inden turen gik tilbage til Amager.


 

 

Nu er Øresunds Ældreroere også med i "Sved på Panden"

Opdateret 20. juni 2019

Tekst og foto: Erik Christensen

Så er Øresunds Ældreroere for første gang med i Sved På Panden (SPP) roning. Vi har deltaget med holdet ÆØ1 som begge gange bestod af Elsebeth Wehage, Linda Gjøe, Kurt Nielsen, Bjarne Knudsen og Erik Christensen.

I løbet af sommeren vil flere roere komme i sving.

Vi har nu været ude 2 gange begge i Sydhavnen med udgangspunkt i SAS roklub, på en bane mellem Slusen og Langebro.

1. omgang den 8/5 var en kold og blæsende dag, hvor det ikke lykkedes at få sved på panden, selvom vi trak godt i årerne. Der var også forhindringer undervejs så som løbske bøjer og vilde svaner, men det lykkedes vores rutinerede styrmand at undgå det hele, og styre os sikkert i havn, i en fornuftig tid.

2. omgang den 3/6 var det dejligt vejr, selvom der var lovet skybrud og torden, og her lykkedes det at få sved på panden. Denne gang var der ingen forhindringer, og vi forbedrede vores tid fra sidst med flere minutter.
Denne gang havde vi tilmeldt os spisning, og kunne således slutte dagen af med mad fra buffén og lidt at drikke.

Næste gang skal vi til Hellerup Roklub, og ro i Øresund.