Info fra medlemmerne

Opdateret 16. juni 2018

På denne side kan medlemmerne komme til orde, hvis de har noget de vil have drøftet, meddelt eller andet af interesse for klubbens øvrige medlemmer.

Send indlæg til webredaktøren


 

 

 

Hvad skulle de 2 klubber gøre uden disse ildsjæle?

Opdateret 16. juni 2018

Igen har frivillige "Ildsjæle" vist deres værd. Klubhuset er igen er vedligeholdt med udgifter der kun belastede klubbernes økonomi med materialer og fælles morgennbord.
Skulle arbejdet udføres af håndværkere, kunne klubberne nok se frem til kontingentforhøjelse, så stor tak til dem.

"PS": De der udførte opgaverne er skam også håndværkere, og selv om det er et stykke siden de var aktive, har de ikke glemt deres håndværk.
Læs artiklen om deres arbejde herunder:


 

Af Benny Nielsen
Foto: Benny Nielsen og Bjarne Knudsen
     

Fredag den 15. juni havde 6 raske mandfolk, Benny Nielsen, Jørn Lippert, Bjarne Thorsen, Ole Olesen, Ebbe Møller og Bjarne Knudsen aftalt, at de ville reparere og udbedre klubhuset.
Solen skinnede, og vi satte os sammen ved et veldækket morgenbord som Jørn Lippert havde forberedt.

Stilladset var opstillet, og vi skulle så udskifte stern og facadetræ. Brædder blev malet og de gamle blev nedtaget med et solidt koben.
Opgaven er jo altid værre end “ bare lige”, så Ole hentede nogle ekstra lange skruer, som passede til de ekstra afkortede sprosser.

Beklædningen blev sat op med fælles hjælp, og Bjarne Thorsen og Ole Olesen stred som de sidste på eftermiddagen. De andre gamle mænd havde underhåndsaftaler i løbet af dagen, så kun Ole indkasserede en skideballe af sin bedre halvdel, på grund af sin sene hjemkomst.
Resultatet blev pænt, og vi håber det holder vores tid i Øresund.