Rostatistik 29. rodag

Opdateret 15. oktober 2017

Rotur i Københavns Havn

Der stævnes ud til en fin tur i Københavns Havn

Bådene gøres klar

Opdateret 27. juli 2017

Tekst Mogens Voigts
Foto: Karsten Felland, SAS roklub

I modsætning til sidste år da vi var på besøg hos SAS roklub, artede vejret sig onsdag den 26. juli noget bedre, da vi igen var på besøg hos SAS for at få en fornøjelig rotur i Københavns Havn

20 medlemmer hos ældreroerne havde meldt deres ankomst, men en enkelt blev offer for de offentlige transport midler, og Bent Jensen nåede desværre ikke frem til tiden således, at der måtte sættes en reserve ind.
Heldigvis var der et medlem hos SAS, der gerne ville deltage.

Vi var så heldige, at Frederiksholms Kanal igen var blevet åbnet for gennemsejling efter et brobyggeri, så vi fik en god tur forbi Christiansborg, ud i havnen, rundt om Holmen, ud i havnen og ind i Christianshavns Kanal og retur til SAS roklub.

En rigtig fin tur, som jeg tog i en 2ér med Finn Andersen som stroke og Gunhild fra SAS-roklub som styrmand.
Det gik rigtigt fint, og Finn opdagede aldrig, at jeg blot sad og "dyppede" hele vejen, medens han i sin lange og rolige kadence holdt båden igang.

Tak til SAS roklub for, at vi igen måtte besøge Jer og tak til vores formand, Vilhelm Jensen for igen at medbringe et par flasker snaps til vores medbragte madpakker, så alle var glade, da turen igen gik hjemad.