Julefrokosten 2015

Festen er i gang

Vilhelm spørger forgæves Bjarne om han vil have lidt vand

Højt humør ved Rochefens bord

Finn med sit store orkester

Steen underholder. Nina er ved at dø af grin

Og så blev der gået til julebordet

Luciaoptoget

Hvilken størrelse og af hvad er det Allan vil vise til Lis

Hanne tænker over hvad det mon er Rochefen syntes der er så morsomt

Jan og Inger-Lise nyder dagen

Hold nu kæft hvor hun snakker syntes Per at tænke

Altid i godt humør. Lis og Ole

Vilhelm tager sig godt af Ruth

Karen og Johnny smiler til fotografen

Ole fejrer, at han kort forinden havde bestået idrætsmærkeprøverne

Hans har lige fortalt Mary en vittighed

Benny og Ebba tager sig godt af Lena

Grethe i godt selskab med John og Kurt

Bjarne synger sammen med Hanne

Leif og Adda hygger sig

Det er mine piger syntes Peter at sige om Adda og Anni

Hanne og Alex i kærlig omfavnelse

Vilhelm har fortalt den eneste historie han kan, og Lena smiler velopdragent

Og dansen gik

Dagens sidste dans

Opdateret 12. december 2015

Tekst og foto: Mogens Voigts

Så oprandt dagen, hvor den årlige julefrokost skulle rulle af stablen.

Festudvalget med Inger-Lise Jønsson i spidsen, havde sammen med Ruth Bank og Nina Feldvoss og utallige hjælpsomme medlemmer, fået et fantastisk julearrangement op at stå.

Mange medlemmer havde doneret forskellige retter, pålæg og ikke at forglemme snaps. Ja det sidste havde været så overvældende, at Inger-Lise måtte bekendtgøre, at nu skulle der ikke leveres mere snaps. Hun kunne ikke garantere for sikkerheden på dansegulvet, hvis alt det leverede snaps også blev drukket.

Nå, bordene var dækket, og medlemmerne havde fundet deres pladser efter festudvalgets finurlige fordeling af damer og mænd, og da alle fik sat sig til bords og så skete det sædvanlige.

Knævren svang sig på et øjeblik til uanede højder, og selvom formanden 3 gange ringede på klokken for at sige noget, måtte han opgive at få medlemmernes opmærksomhed.

Han trak på skulderne og konstaterede, at han vist måtte vente med sin tale, til også dem der endnu ikke var kommet på plads, havde fundet deres pladser.

Endelig var der så megen ro, at formanden kunne komme til orde og ønske alle en glædelig jul og et godt nytår samt informationer om de 2 sidste mødedage i 2015 og manglende idrætsmærkeprøver.

Han konstaterede samtidig, at enkelte medlemmer allerede var begyndt at spise uden at der var sagt værsgo, og de formastelige er noteret og følgerne af dette lovbrud vil blive meddelt på et senere tidspunkt.

Og så gik medlemmerne ombord i de mange lækre retter, som forskellige medlemmer havde kreeret og der var ingen tvivl om, at alle fik alt den mad at spise de overhovedet orkede.

Før, under og efter spisningen underholdt Finn Andersen med sit 4 mands orkester medlemmerne med forskellige julesange og senere dansemelodier.
Heldigvis blev der da sørget for, at han også fik noget at spise så han havde kræfter til at spille hele eftermiddagen.

Resten af eftermiddagen gik med sang, dans og et underholdende indslag af de 4 Luciabrude, der i form af Steen Knudsen, Benny Nielsen, Ebbe Møller og Peter Nørup underholdt med sang og lys i håret og fik pisket en julestemning op.

Stor tak til festudvalget, musikmesteren og alle øvrige medlemmer der havde været med til igen igen at gøre julefrokosten til en stor succes, hvilket de medfølgende foto taler sit tydelige sprog med.